ZORANA PLJUJE U BUNAR IZ KOG JE PILA: Evo koga eks ministarka krivi za porodično nasilje

Autor:

Vesti

29.03.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajloviceva za porast nasilja okrivila rijalliti program na televizijama gde je do skora neretko gostovala.

ZORANA PLJUJE U BUNAR IZ KOG JE PILA: Evo koga eks ministarka krivi za porodično nasilje

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs, Printscreen

Zorana Mihajlović, bivša ministarka, ponovo je demonstrirala da je sklona da pljuje u bunar iz kog je pila. 

Ona je, naime, na svom Instagram profilu navela da ne čudi što raste broj žrtava porodičnog nasilja pošto se kroz neke tabloide i pojedine televizije, gde se emituju zadruge, parovi, jutarnji programi ... čuju bljuvotine, psovke, prostakluci.

Takvo opažanje nije imala do skora odnosno dok je kao ministrka neretko gostovala i sebe promovisala upravo na tim televizijama.

 

Na konkretno pitanje Republike kako je došlo do zaokreta, odnosno zašto joj to nije smetalo kada se kao članica Vlade promovisala upravo na nekim od tih medija, nije odgovorilla. Već je primenila tehniku napad je najbolja odbrana: 

- Oni koji prate mene i moj rad svakako znaju da godinama upozoravam da su nasilje u medijima i govor mržnje u javnosti, formiraju društvenu klimu u kojoj nasilnik može da ubije ženu ili maltretira dete. Iz vašeg pitanja je jasno vaš mediji to ne prati, kao i to da se prepoznao kao jedan od onih koji štite jezik mržnje u javnom prostoru. Jasno je i da to ne radite iz neznanja već iz jasnog intersa. Zato mislim da je razgovarati sa vašim medijem o nasilju nad ženama i decom i kako to sprečiti - uzaludan posao! Sve dok vam se ne promeni nalagodavac, i sve na čemu postojite.

Na primedbu da je neretko gostovala na TV Hepi, gde su emitovani "Parovi", odgovorila je:

- I tamo i svuda pričala sam o borbi protiv nasilja, pa i u Zadruzi i Parovima.  Loša vam je adresa za te vaše tekstove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
joca

29.03.2023 16:44

vidi vidi frizerke

cadeka

29.03.2023 18:19

funjara jedna , ne mogu ocima da je gledam, ali je na ovu temu potpuno u pravu. prestanite bre narode da sve zivo pljujete i sto valja i sto ne vlja. jeste li vi normalni?