VEROVALI ILI NE! ČEDA PEVA - NE DAM KOSOVO: Lider LDP u sevdahu, ovu pesmu nije mogao da propusti (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.02.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović je viđen u jednoj prestoničkoj kafani kako se veseli i peva pesmu, koja poručuje da ne da ni kamen svoje zemlje, a u njoj se pominje i Kosovo.

VEROVALI ILI NE! ČEDA PEVA - NE DAM KOSOVO: Lider LDP u sevdahu, ovu pesmu nije mogao da propusti (VIDEO)

Foto: Republika.rs/Printscreen

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović je izleda rešio da promeni svoj do sada politilčki stav, koji se tiče takozvane nezavisnosti Kosova.

Naime, Čedomir Jovanović je viđen u jednoj prestoničkoj kafani kako se veseli i peva pesmu, koja poručuje da ne da ni kamen svoje zemlje, a u njoj se pominje i Kosovo.

Republika

Foto: Republika.rs/Printscreen

 

Čeda je snimljen kako zajedno sa orkestrom u kojem  prednjači harmonika (omiljeni srpski instrument) peva sledeće reči: "Ne dam, ne dam zemlju cara Dusana, ne dam, deco, ni kamena s dvora njegova, čekam, čekam njega ja na Kosovu, pa nek uzme moju glavu, ne dam Srbiju!"

Da li je Čedomir Jovanović promenio naglo svoj okoreli stav kojim je upravo on "prodavao Kosovo" i "priznavao ga naširoko", ili je samo bio u stanju izmenjene svesti zbog alkohola ostaje da se vidi.

 

 

Ono što je poznato je da je Čeda Jovanović do sada govorio kako "Kosovo uopšte ne treba da bude pitanje Srbije", kako je "Kosovo izgubljeno i da Srbi zapravo na jugu nemaju za šta da se bore", kako je "Kosovo samo  bespotrebna briga ljudi na vlasti, a on zna kakav je status južne srpske pokrajine" i slično.

Republika

Foto: Republika.rs/Printscreen

 

Stiče se utisak da Jovanović  odvaja javne nastupe - na one u medijima gde vrti jednu  ploču, i one u privatnom krugu prijatelja (pa i u kafanama), gde ima potpuno drugačije mišljenje.

Kako bilo, saznali smo da Čeda ne da Kosovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading