POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Fuseni Dijabate napušta Partizan!

Autor:

Sport

25.02.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni napadač je odigrao 33 utakmice u dosadašnjem delu sezone. Upisao je šest golova i devet asistencija u crno-belom dresu.

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Fuseni Dijabate napušta Partizan!

Foto: Starsport

Starsport

Posle Bibarsa Natha (Izrael), Igora Vujačića (Crna Gora) i Siniše Saničanina (Bosna i Hercegovina) Partizan je dobio još jednog reprezentativca. Naime, Fuseni Dijabate dobio je poziv reprezentacija Malija za predstojeće prijateljske mečeve ovog nacionalnog tima. 

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

Dijabate se našao na spisku selektora Erika Šelea za kontrolne utakmice Malija u drugoj polovini narednog meseca - 24. marta protiv Gambije u Bamaku i četiri dana kasnije sa Marokom u Kazablnaki.

Biće to prilika da krilni napadač debituje za afričku selekciju na seniorskom nivou, s obzirom da je ranije igrao sa omladinsku i reprezentaciju do 23 godine.

Fuseni je u dosadašnjem toku sezone bio jedan od najboljih fudbalera Partizana, njegov uticaj na igru je od izuzetne važnosti za crno-bele. Krilni napadač je odigrao 33 utakmice u dosadašnjem delu sezone. Upisao je šest golova i devet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading