DEVETOGODIŠNJAK LOMI RUKU SVOM VRŠNJAKU: MMA organizacija pordržava ovaj vid borbe (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako niste znali, MMA je potpuno legalan sport za decu.

DEVETOGODIŠNJAK LOMI RUKU SVOM VRŠNJAKU: MMA organizacija pordržava ovaj vid borbe (VIDEO)

Foto: Twitter/FightHaven

MMA tuča devetogodišnjaka

Amaterska borba između devetogodišnjeg Albija Kinga i njegovog vršnjaka Fina Pirse, održana je početkom decembra prošle godine, u okviru FCC događaja za juniore u oktagonu.

FCC je britanksa organizacija koja se bavi organizovanjem MMA takmičenja i prenose borbe koje može da gleda svako ko se pretplati na lajv striming servis UFC-a. Pored posetilaca u hali, ova borba je imala veliki broj gledalaca preko malih ekrana.

 

Kada je u pitanju MMA za decu, mišljenja su razna. Dok većina osuđuje takve borbe, nekolicina poznatih podržava klicne koje se odluče za ovaj sport. Jedan od njih je i poznati borac Kodi Durden. Sa druge strane, legendarni Habib Nurmagomedov je 2017. godine oštro osudio ovo takmičenje. Interesatno, jedan od najboljih svih vremena je i sam osuđen godinu dana ranije zbog organizovanja borbe mladih u njegovom Dagestanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading