ČEDA GO DO POJASA, ŠALJE PRETEĆU PORUKU: Podnosi prijavu protiv Aleksića

Autor:

Hronika

15.02.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dnu slike je napisao - "Ma sve ok".

ČEDA GO DO POJASA, ŠALJE PRETEĆU PORUKU: Podnosi prijavu protiv Aleksića

Foto: instagram.com/Budikraken

Čedomir Jovanović se nakon sinoćnjeg privođenja oglasio na svom Instagram nalogu, tako što je sa svojim pratiocima podelio fotografiju na kojoj stoji go do pojasa i preteći gleda u objektiv.

U dnu slike, lider LDP je napisao:

- Ma sve ok.

Jovanović je ovom fotografijom poslao poruku advokatu Nemanji Aleksiću koji ga je optužio za pretnje, a protiv koga će podneti krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje, prenosi Telegraf.

Podsetimo, lider LDP-a, priveden je sinoć zbog, kako je Telegraf saznao, izvršenja za taštin stan. Iako je u prvi mah pisalo da je mu je određen pritvor 48 sati, on je ubrzo pušten.

- Zvao je izvršitelja da traži da se odloži izvršenje za taštin stan. Ovaj mu je rekao da oni ne mogu da pomere to izvršenje osim ako druga strana ne povuče. Reč je o jednoj poznatoj banci koju zastupa advokat Nemanja Aleksić. Tada mu je Čedomir rekao da će da dobije batine. On nije uhapšen na kraju, samo je dao izjavu - naveo je izvor iz istrage slučaja.

Nakon pretnji batinama, Jovanovića je priveo MUP Vračar, ali ga je ubrzo i pustio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Protekcija

16.02.2023 20:57

Da je ziv Nusic...Pustili Cedo Jovanovica ,ni 48 nije zadrzan,a pretio da bije advokata...Rekose nesto o posvecenosti nase policije...