PRIVEDEN ČEDA JOVANOVIĆ! Pretio poznatom advokatu BATINAMA I "PRIVATNOM POLICIJOM"!

Autor:

Vesti

14.02.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je se prvobitno pojavila vest da je Jovanoviću određeno zadržavanje do 48 sati, ispostavilo se da je posle saslušanja u policiji pušten na slobodu.

PRIVEDEN ČEDA JOVANOVIĆ! Pretio poznatom advokatu BATINAMA I "PRIVATNOM POLICIJOM"!

Foto: printscreen/Kurir TV

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, priveden je večeras jer je pretio advokatu Nemanji Aleksiću.

Iako je se prvobitno pojavila vest da je Jovanoviću određeno zadržavanje od 48 sati, ispostavilo se da je posle saslušanja u policiji pušten na slobodu.

Avokat Nemanja Aleksić je objasnio da mu je Jovanović pretio batinama i svojom "privatnom policijom" zbog čega ga je prijavio.

On je pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak u vezi s jednim procesom u kome on nema baš nikakvu ulogu, niti je stranka, niti je na bilo koji način povezan sa ovim postupkom - naveo je Aleksić za Kurir.

Dodaje da je proces trajao 12 godina, a da je pre desetak dana sud je naložio izvršenje. Međutim, tada se pojavio Jovanović i počeo da preti.

- Počeo je da vrši pritisak i na izvršitelja, što je van svakog kodeksa kodeksa i profesionalne etike. Od nje je tražio da odloži izvršenje za 10 dana. Međutim, pošto je su već angažovani brojni resursi državnih organa to nije bilo moguće. Tada je u razgovoru sa koleginicom advokatom rekao da prenese advokatu Nemanji Aleksiću, to jest meni, da će da dobije batine i dodao da će dovesti svoju privatnu policiju - naveo je advokat.

Dodaje da je bio na putu ka Novom Sadu kada mu je preneseno da mu je prećeno. Slučaj je prijavio policiji, a posle određenog vremena prijava je prosleđena u Beograd i Jovanović je uhapšen.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sone

15.02.2023 00:43

Cedo plati struju sram te bilo