VANDALSKI NAPAD, PRETEĆE PORUKE! Uništene prostorije SNS na Čukarici, huliganima poslata jasan signal: NEĆETE NAS UPLAŠITI!

Autor:

Vesti

17.02.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivamo nadležne državne organe da vandale privedu pravdi!

VANDALSKI NAPAD, PRETEĆE PORUKE! Uništene prostorije SNS na Čukarici, huliganima poslata jasan signal: NEĆETE NAS UPLAŠITI!

Foto: SNS

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da su tokom noći ponovo uništene stranačke prostorije na Čukaričkoj padini.

Ovim činom su pokazali da se tu neće zaustaviti i da će nastaviti sa vandalizmom i uništavanjem tuđe imovine, jer u nedostatku ideje i programa - mržnja, nasilje i demonstracija sile su jedino što imaju da ponude građanima.

 
Nasilnicima i štetočinama koji uništavaju naše prostorije na Čukaričkoj padini, drugi put za manje od šest meseci, želimo da poručimo da nas neće uplašiti i da ćemo mi nastaviti da sledimo politiku predsednika Aleksandra Vučića koja nam garantuje mir i stabilnost, prosperitet, kao i da ćemo se još jače boriti za pristojnu i modernu Srbiju i raditi u interesu građana.

Pozivamo nadležne državne organe da vandale privedu pravdi i zaustave sve učestalije napade na stranačke prostorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading