VUČIĆ SE BORI ZA SRBIJU, A POLITIČKI KALKULANTI ZA FOTELJE I PRIVILEGIJE! Marjanović: Predsednik vodi politiku koja garantuje zaštitu interesa građana!

Autor:

Vesti

07.02.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović ističe da svi drugi politički subjekti, osim predsednika, taktiziraju i kalkulišu.

VUČIĆ SE BORI ZA SRBIJU, A POLITIČKI KALKULANTI ZA FOTELJE I PRIVILEGIJE! Marjanović: Predsednik vodi politiku koja garantuje zaštitu interesa građana!

Foto: Srpski telegraf

Radoslav Marjanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, dao je podršku predsedniku Vučiću. 

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Kada pažljivo sagledamo političku scenu u Srbiji više je nego jasno da jedino predsednik Aleksandar Vučić vodi državotvornu politiku koja garantuje punu zaštitu nacionalnih i ekonomskih interesa svih građana Srbije. 

Svi ostali politički subjekti na našoj političkoj sceni kalkulišu i taktiziraju kako da ostvare jeftine političke poene potpuno zanemarujući trenutne međunarodne okolnosti, pritiske na Srbiju i širi državni i nacionalni interes - navodi Marjanović u saopštenju i dodaje: 

- Upravo to i jeste jasna granica između državnika Vučića i preostalih političkih kalkulanata. Državnik Vučić se bori za Srbiju, a politički kalkulanti za fotelje i privilegije. 

Istrajnom, principijelnom i mudrom politikom državnik Vučić je uzdigao našu Srbiju, obezbedio decenijski i kontinuirani ekonomski rast i razvoj, nova radna mesta, izgradnju infrastrukture, jačanje vojske i policije ali i snažnu borbu za naš narod i Kosovo i Metohoju. 

Zbog toga je danas više nego ikad važno da složni i ujedinjeni podržimo predsednika Vučića koji se nepokolebljivo bori za našu otadžbinu Srbiju! 

Da svi složno stanemo iza predsednika pod barjak Srbije i da sve političke kalkulante počistimo na narednim izborima kada god oni budu bili! 

Pobediće Srbija, jer predaja nije opcija! -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading