OPOZICIJA POKUŠAVA DA OSTVARI JEFTINE POLITIČKE POENE: Marjanović o kritizerstvu i zluradim komentarima koje nude, bez ozbiljnih rešenja u borbi za KiM

Autor:

Vesti

22.01.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Radoslav Marjanović govorio je o Vučićevoj borbi za interese Srbije, kao i o delanju opozicije koja svaku situaciju pokušava da preokrene u svoju korist.

OPOZICIJA POKUŠAVA DA OSTVARI JEFTINE POLITIČKE POENE: Marjanović o kritizerstvu i zluradim komentarima koje nude, bez ozbiljnih rešenja u borbi za KiM

Foto: Promo

Radoslav Marjanović

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Radoslav Marjanović prokomentarisao je licemerje i koristoljublje opozicije, koja svaku situaciju koristi u dnevnopolitičke svrhe kako bi došla do jeftinih političkih poena.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:


- Dok se predsednik Aleksandar Vučić beskompromisno bori za našu državu i narod u turbulentnoj međunarodnoj areni, u najtežim mogućim okolnostima koje su zahvatile Evropu i svet od Drugog svetskog rata, Zdravko Ponoš, Boris Tadić, Boško Obradović, Miloš Jovanović, Vuk Jeremić i njima slični opozicionari se bore protiv njega. Boreći se protiv predsednika Vučića u trenutnim okolnostima oni se zapravo bore protiv pozicije sopstvene države.

Danas kada je naša Srbija izložena najžešćim pritiscima po pitanju Kosova i Metohije svedoci smo kako nesposobna, licemerna i koristoljubiva opozicija podjednako sa leve i desne strane pokušava da ostvari jeftine političke poene ne vodeći računa o Srbiji i njenim interesima.

Svojim kritizerstvom i zluradim komentarima opozicija u Srbiji nije ponudila nikakvo ozbiljno rešenje koje bi pomoglo borbu za Kosovo i Metohiju i budućnost naše Srbije, naprotiv pokazali su nedoraslost i pakosnu spremnost da svaku situaciju koriste u dnevnopolitičke svrhe i borbu za vlast jer ih to zapravo i jedino zanima.

Nasuprot sebičnoj i vlastohlepnoj politici opozicije stoji jasna državotvorna politika predsednika Aleksandra Vučića, koja u svom temelju ima borbu za mir i stabilnost, borbu za nove puteve, nove pruge, nove fabrike i nova radna mesta. Zbog toga većinska i pristojna Srbija snažno podržava predsednika Vučića i njegovu istrajnost i nepokolebljivost u borbi za naš narod i državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading