SVE GORE OD GOREG: Dejan Stanković doživeo BRUTALAN UDARAC - Sampdorija TONE sve dublje!

Autor:

Sport

22.01.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đenovljani ne vide izlaz iz ove krize.

SVE GORE OD GOREG: Dejan Stanković doživeo BRUTALAN UDARAC - Sampdorija TONE sve dublje!

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Fudbaleri Sampdorije doživeli su novi poraz, pošto su na svom terenu poraženi od ekipe Udinezea sa 1:0 (0:0) u meču 19. kola italijanske Serije A.

Crno-bele iz Udina je do povede doveo Ehizibue, koji je u 88. minutu matirao Audera, golmana Sampe, čime je svojoj ekipi doneo ogromna tri boda u borbi za plasman u evropska takmičenja, a istovremeno je tim iz Đenove još više prikucao za zonu ispadanja.

Nismo videli previše šansi na ovoj utakmici, a čini se da je Sampa bila bliža golu u prvom delu igre. Ipak, mreže su mirovale, pa se na odmor otišlo bez golova.

Sličnu igru smo videli i u nastavku, a kada se činilo da će se utakmica završiti najnepopularnijim rezultatom, odbrambeni fudbaler iz Holandije je u 88. minutu doneo Udinezeu sva tri boda.

Posle ovog meča, Udineze se nalazi na visokoj sedmoj poziciji Serije A, sa 28 osvojenih bodova, a ovom pobedom su prekinuli neverovatan niz od čak deset mečeva bez pobede, pošto su u tom periodu četiri puta poraženi, a šest puta su odigrali nerešeno.

Sa druge strane, četa Dejana Stankovića nastavlja da tone sve dublje, pošto sa samo devet osvojenih bodova drže 19. mesto u Italiji, čak sedam bodova manje od Sasuola koji je prvi iznad crte. 

Situacija je još gora jer Sampa u sledećem kolu gostuje zahuktaloj Atalanti, pa je teško očekivati povoljan rezultat. Udineze će nove bodove tražiti na svom terenu protiv Verone.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading