INCIDENT U ITALIJI! Stanković jurio sudiju, gazda Sampe besan! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.01.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frka na meču protiv Empolija!

INCIDENT U ITALIJI! Stanković jurio sudiju, gazda Sampe besan! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sampdorije koje sa klupe predvodi bivši igrač i strateg Crvene zvezde Dejan Stanković, doživela je novi poraz u Seriji.

Ovoga puta bolji od Sampe bio je Empoli koji je slavio sa 2:1. Iako je Sampdorija u dubokoj nadokandi došla do 2:2, pogodak Gabijadinija poništen je nakon VAR intervencije. Stanković i igrači tima iz Đenove bili su veoma ljuti na glavnog arbitra.

Stanković je posle meča prema pisanju italijanskih medija jurio sudiju po terenu i rekao mu "mi igramo za svoj život".

Kako navode italijanski mediji, Stanković se posle utakmice nije pojavio na konferenciji za medije, a novinarima se obratio predsednik kluba Marko Lana, koji je takođe bio besan na sudiju:

- Igrači su besni i umorni. Želim da im čestitam jer su igrali sjajnu utakmicu. Ovo je još jedna diskutabilna odluka protiv nas. Uvek smo bili tihi, ali sada smo umorni i besni, jer su momci izuzetno posvećeni i rade sjajan posao. Videti da je sve to protraćeno zbog sporne odluke mnogo boli. Igramo svaki meč za svoj život. Uspeli smo da izjednačeni, a momci su bili besni u tunelu. Ubeđeni su da mogu da izbore opstanak, ali postaje teško ako sudija donosi odluke protiv nas. Tim je pokazao da smo živi, ali povratak kući bez bodova je razočaravajući - rekao je prvi čovek kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading