ONI BI PRODALI SRBIJU ZA TEPSIJU RIBE! Marinković: Napadi na Danila su nedvosmislen dokaz hibridnog rata protiv Vučića!

Autor:

Vesti

10.01.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom napada dnevnog lista "Danas" na sina predsednika Srbije oglasio se i član GO SNS Vladimir Marinković.

ONI BI PRODALI SRBIJU ZA TEPSIJU RIBE! Marinković: Napadi na Danila su nedvosmislen dokaz hibridnog rata protiv Vučića!

Foto: Privatna arhiva

Marinković je istakao da su ovakvi napadi jasni pokazatelj hibridnog rata koji se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Oštro osuđujem koordinirani napad na sina predsednika Vucica Danila samo zbog toga sto je prisustvovao obelezavanju Dana Republike Srpske. Narod Srbije je ponosan na predsednika Vučića i logicno je i normalno da i njegov sin Danilo na svakom mestu i u svakoj prilici pokazuje patriotizam i ljubav prema svom narodu gde god on živi. Ovo je jasan i nepobitan pokazatelj hibridnog rata koji se vodi protiv Vučića koj je personifikacija snažne, razvijene i slobodarske Srbije - istakao je on i dodao:

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar i Danilo Vučić

- Oni iz inostranstva kojima se ne svidja patriotska i samostalna politika Srbije i Vučića koriste svaki priliku da podrivaju naše vitalne nacionalne interese a u tome im nedvosmisleno pomažu domaći satrapi, političari za koje niko me glasa i medijski basinozuk kojiima odgovara samo pokorena Srbija iz koje će pokušati sve da iscede zarad sopstvenog interesa. Obaveza je svakog patriote i političara koji vodi svoju zemlju da digne glas i osudi ovak specijalni rat protiv naše zemlje i koji bi da nemojte vode vazali i oni koji bi je prodali kako nas narod lepo kaže za “tepsiju ribe”. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading