SEDNICA OD SUŠTINSKE VAŽNOSTI! Ministri iz redova SNS sa Vučićem i Anom Brnabić! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.02.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić i ministri iz redova SNS došli su danas oko 12.00 časova u Predsedništvo Srbije gde treba da se sastanu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

SEDNICA OD SUŠTINSKE VAŽNOSTI! Ministri iz redova SNS sa Vučićem i Anom Brnabić! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ

U Predsedništvo su stigli Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović, Tomislav Momirović.

Došli su i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glisić.

 

Kako je ranije potvrdio Tanjugu ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo bi da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati.

- Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio 'Oluju' na KiM i nove pogrome - da li smo imali podršku od naših partnera - upitao je Momirović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (20)

Loading
Nena

07.02.2023 12:52

Dok se Vučić svim snagama bori za Srbiju neki samo sede tamo da bi primali platu i gledali filmove.To se mora menjati.

Tijana

07.02.2023 12:53

Nadamo se uspesnom sastanku predsednika sa ministrima iz redova SNS, jer narodu je jasno da je sta tezina problema oko KIM spala bas na njihova ledja, svi drugi su se izmakli i nije ih briga.

Nena

07.02.2023 12:54

Opozicija je pokazala toliku nezrelost a koalicija iz sps ne znam sta je pokazala u Skupštini, glupost valjda!Sramota!

Nikola

07.02.2023 12:55

Dok se predsednik bori za KIM neki se bore samo za sebe. Opozicija je na Skupštini imala katastrofalno ponašanje ali ovi iz SPS jos gore