KAKVE REČI! Hrvat stavlja ruke u VATRU zbog Srbina: Ako se ne bude ponašao kao kreten...

Autor:

Sport

07.02.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ilić pojačao je Torino u zimskom prelaznom roku, a šef struke ovog kluba Ivan Jurić istakao je da ga veoma ceni.

KAKVE REČI! Hrvat stavlja ruke u VATRU zbog Srbina: Ako se ne bude ponašao kao kreten...

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Ivan Ilić

Zimski prelazni rok u Ligama petice je završen, a dva najveća transfera kada su srpski igrači u pitanju vezana su za Torino.

Saša Lukić napustio je ovaj klub i prešao je u londonski Fulam, dok je u Torino iz Verone stigao Ivan Ilić.

Talentovani Nišlija koji je dres nacionalnog tima oblačio sedam puta trenutno je na pozajmici u Torinu, ali će ovaj klub moći da otkupi njegov ugovor. 

Republika

Foto: Starsport

Ivan Ilić na meču protiv Brazila

 

Nije još imao priliku da debituje jer se povredio, ali se trener Torina, Ivan Jurić nada da će mu mladi Srbin biti na raspolaganju protiv Milana, te da od njega mnogo očekuje.

Videćemo. Nadam se da ću makar delimično moći da računam na njega. Srećan sam što je izabrao naš klub na kraju. Mogu da stavim ruku u vatru za tog momka. Vremenom će, ako se ne bude ponašao kao kreten, postati veoma dobar fudbaler - rekao je Ivan Jurić, prenose italijanski mediji.

Hrvat je zatim otkrio i da je na poslednjoj utakmici u kojoj je Torino savladao Udineze sa 1:0 bio veoma ljut na srpskog golmana Vanju Milinković-Savića.

Na kraju me je naljutio. Da je pustio loptu da izađe vani, kupio bi nam vremena - prokomentarisao je Jurić dešavanja iz finiša pomenute utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading