BOMBA NA APENINIMA! Novi "orao" sleteo u Torino!

Autor:

Sport

30.01.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je posao ozvaničen.

BOMBA NA APENINIMA! Novi "orao" sleteo u Torino!

Foto: Starsport

Ivan Ilić u društvu Sergeja Milinković-Savića, Uroša Račića i Nemanje Gudelja

Ivan Ilić ima novi klub.

Reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Verone stiže u Torino na pozamicu sa pravom otkupa ugovora, koji će biti automatski aktiviran ukoliko se ispune određeni uslovi, koji za sada nisu poznati.

Mediji u Italiji navode da je u pitanju broj utakmica, a da će Torino morati da plati između 15 i 16 miliona evra. Ovu vest potvrdila je i Verona, bivši Ilićev klub.

Verona saopštava da je Ilić privremeno prešao u Torino sa opcijom otkupa pod određenim uslovima definisanim ugovorom. Klub pozdrvalja i zahvaljuje se Ivanu i želi uspeha u nastavku karijere - istakli su u Veroni.

 

 

Verona u avgustu 2021. godine otkupila Ilića od Mančester sitija za 7,5 miliona evra plus bonuse, a onda je istrajala u pregovorima sa Torinom da ga ne proda ispod 16 miliona evra, jer 25 odsto od te sume pripada Englezima.

Torino je na zanimljiv način promovisao srpskog fudbalera. Na fotografiji koja se pojavila na zvaničnom Tviter profilu kluba, nalazi se mapa na kojoj su označeni gradovi Niš i Torino i putanja od jednog ka drugom.

 

 

Podsetimo, Ivan Ilić rođeni je Nišlija, a u dresu Verone odigrao je 76 utakmica. Za reprezentaciju Srbije nastupao je sedam puta.

Ostaje sada da se vidi da li Ilićev dolazak znači i odlazak Saše Lukića u Fulam. Tom transferu se protivio i šef struke Ivan Jurić, a i sam igrač, ali je prema poslednjim informacijama klub uspeo da istera svoje i ubedi Lukića da se pridruži Aleksandru Mitroviću u Londonu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading