SRPSKA ČETA SVE VEĆA: Srpski reprezentativac blizu sjajnog TRANSFERA!

Autor:

Sport

22.01.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da će srpska ekipa u Torinu dobiti još jedno pojačanje.

SRPSKA ČETA SVE VEĆA: Srpski reprezentativac blizu sjajnog TRANSFERA!

Foto: Starsport

Ivan Ilić na treningu reprezentacije Srbije

Trenutno tri člana srpske reprezentacije borave u Torinu, pošto za ekipu Ivana Jurića igraju Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić, a sada bi ta grupa mogla biti veća za još jednog člana.

Ivan Ilić je već neko vreme na meti brojnih klubova u Seriji A, a čini se da je ekipa sa severa Italije sve bliža tome da ga privoli da pojača "bikove". Ilić je juče asistencijom za Darka Lazovića pomogao Veroni da dođe do velike pobede u borbi za opstanak, a možda je to bio njegov poslednji doprinos u Veroni, pošto se čini da je transfer u Torino pitanje dana.

Ivan Jurić, koji trenutno predvodi Torino, najzaslužniji je za procvat srpskog veziste, pošto ga je vodio u ekipi Verone, pa je zato sada tražio od uprave da učini sve što treba kako bi Ilić sa Bentegodija stigao u ekipu koja već broji tri srpska člana.

Foto: Profimedia

Ivan Ilić i Darko Lazović

 Iako su se Lacio, Napoli i još neki klubovi pominjali kao zainteresovani za Ilića, Torino je zapravo jedini koji je preduzeo konkretne korake, pa je ponudio 11.000.000 evra za Ilića i 7.000.000 evra za Hiena, napadača ekipe iz Verone, pošto žele da obojicu igrača vide u svojim redovima. To je i dalje manje od onoga što trenutno 18. ekipa u Seriji A traži za ovaj dvojac, ali se čini da su ekipe sve bliže dogovoru, sa tim što bi Hien svakako ostao u Veroni do kraja sezone na pozajmici.

Torino već ima dogovor sa Ilićem oko ugovora vrednog 1.200.000 evra do leta 2027. godine i ostaje mu da pronađe zajednički jezik sa upravom Verone.

Podsetimo, Ivan Ilić je bio član srpske ekspedicije na Mundijalu u Kataru, koja se nažalost vrlo rano vratila nazad, pošto je osvojila samo jedan bod u okviru grupe G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading