SRAMNO PLJUJU SRPSKU DECU NAPADNUTU NA KIM, A LAŽNOG PREMIJERA DIŽU U NEBESA! Rada, Sandulović i tajkunski mediji protiv Vučića i Srbije (FOTO)

Autor:

Vesti

09.01.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je zajednićko Radi Trajković, Nikoli Sanduloviću, tajkunskim medijima i grupici ljudi u Mitrovici?! Relativizacija Kurtijeve odgovornosti za napade na srpsku decu i širenje terora na severu!

SRAMNO PLJUJU SRPSKU DECU NAPADNUTU NA KIM, A LAŽNOG PREMIJERA DIŽU U NEBESA! Rada, Sandulović i tajkunski mediji protiv Vučića i Srbije (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, YouTube/Printscreen

Tajkunski medij "Nova" bez ikakvog stida objavio je na naslovnoj strani svojih novina sramotan naslov "Pucnji u Stefana i Miloša posledica huškačke politike", svaljujući krivicu pucanja u decu od strane Albanca, na državu Srbiju.

Foto: Printscreen

Naslovna strana

 

Nekadašnji pripadnik obezbeđenja premijera Srbije Zorana Đinđića, Nikola Sandulović takođe se stavio na stranu albanskog zločinca Azema Kurtaja, trdeći da je pucanje u decu namestila Srbija na čelu sa Vučićem, sramno vređajući predsednika Srbije.

On je u svom postu na Fejsbuku osuo paljbu na predsednika Srbije, koji je uvek uz svoj narod na KiM, nazivajući ga zlikovcem.

Foto: Printscreen

Post Nikole Sandulovića

 

Njegovu paljbu po predsedniku Srbije su odmah preneli i mediji sa KiM na albanskom jeziku, hvaleći ga zbog njegovih reči.

Foto: Printscreen

Ekspres o postu Nikole Sandulovića

 

Rada Trajković, liderka Evrpskog pokreta Srba sa Kosova takođe je otpužila Vučića za zlikovačko pucanje u decu, što je sramotno.

- Taj čovek želi da fizički ukloni sve koji ugroze njegovo poimanje moći da sve kontroliše - bestidno je izjavila Trajković za crnogorske medije.

Republika

Foto: Printscreen

Rada Trajković za CG medije

 

Ovo nije prvi put da se Kurtijev poltron Rada Trajković stavlja na stranu kosvskih Albanaca, a protiv Srba i Srbije.

Da cirkus bude još veći, kosovski Albanci su se organizovali za proteste protiv Srbije i njenog predsednika.

Foto: Printscreen

 

 

Na njihovu žalost, država Srbija čvrsto stoji uz svoj narod i spremna je da pomogne kad god i čime god da je potrebno, što je i sam predsednika Aleksandar Vučić nekoliko puta u svojim obraćanjima naglasio.

Šokantno je podržavanje onih koji na Božić pucaju u srpsku decu, a takvih, na žalost, ima.

Podsetimo, rođaci Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni su na Badnji dan oko 15 sati u Gotovuši kod Štrpca na KiM kad je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Deca su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kad je napadač na njih otvorio paljbu. Jedan dečak je pogođen u šaku, drugi u rame, ali nisu životno ugroženi.

Osumnjičeni (33) za ranjavanje je pobegao, ali je posle skoro dva sata lociran i uhapšen. U pitanju je pripadnik takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga Azem Kurtaj (33).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading