RADA TRAJKOVIĆ GLAVNA KURTIJEVA PROMOTERKA U ŠIPTARSKIM MEDIJIMA! Srbi joj krivi za upad ROSU u Severnu Mitrovicu! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.12.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković je optužila Srbe za Kurtijev pokušaj okupacije Severa.

RADA TRAJKOVIĆ GLAVNA KURTIJEVA PROMOTERKA U ŠIPTARSKIM MEDIJIMA! Srbi joj krivi za upad ROSU u Severnu Mitrovicu! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Rada Trajković, glavna Kurtijeva promoterka u šiptarskim medijima, izjavila je da je Srbija kriva za bezbednbosti vakuum, a ne Kurti koji sa ROSU okupira Sever Kosova.

Foto: Printscreen

Rada Trajković

Podsetimo, Trajković je postala savetnica u Kurtijevoj vladi, pa je priznala da njoj i novoizabranom ministru Nenadu Rašiću nije bitna volja naroda na Kosovu i Metohiji, već da joj je bitno da se nađe u vladi Aljbina Kurtija.

- Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković, ne postoje gori, koji ničije poverenje u Srbiji nemaju, ali imaju poverenje Aljbina Kurtija i zapadnih agentura. Misle da će time da nas uplaše. Nema problema. Možete da uništite predsednika Srbije, da organizujete proteste u Srbiji, da me ubijete. Ali za mene su Kosovo i Mertohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja - poručio je Vučić nakon njihovog izbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
šumar

09.12.2022 12:30

ovaj metuzalem da vrati stan državi srbiji koji je dobila u beogradu i da se lepo vrati u prištinu

Mitić Miroslav

10.12.2022 15:55

@šumar - Tačno. I zabraniti joj da pređe zamišljenu granicu ka Srbiji. G.... šiptarsko