Ronaldo? Za Brazilce je samo DEBELI TIP na ulici! Šokantne reči LEGENDE FUDBALA pred završnicu Mundijala!

Autor:

Sport

09.12.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo verovali da je to baš tako.

Ronaldo? Za Brazilce je samo DEBELI TIP na ulici! Šokantne reči LEGENDE FUDBALA pred završnicu Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Fudbalska reprezentacija Brazila u petak od 16 časova igra četvrtfinalni meč Svetskog prvenstva protiv Hrvatske.

Pred ovu utakmicu, legendarni Brazilac Kaka je u jednoj emisiji na engleskoj "beIN Sports" televiziji iznenadio sve rečima o statusu koji fudbaleri imaju u njegovoj zemlji.

Čudno je to reći, ali mnogi Brazilci ne navijaju za Brazil. Ako vidite Ronalda kako šeta tu kod vas, to će vam biti doživljaj, ali kod nas je situacija drugačija. U Brazilu je to samo debeli čovek koji hoda ulicom - rekao je Kaka, pa dodao:

- Naravno, mnogi Brazilci vole Ronalda, ja volim Ronalda, ali način na koji ga gledaju u Brazilu i van njega je drugačiji. Vidim više poštovanja prema njemu van zemlje nego u zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kaka

 

Zatim se osvrnuo i na prvu violinu ove selekcije Brazila, Nejmara:

- Trenutno mnogi ljudi u Brazilu priča o Nejmaru, ali na negativan način. Je li to zbog njegovih političkih stavova? Možda jeste zbog politike, ali mi Brazilci ponekad ne prepoznajemo svoje talente - jasan je bivši igrač Milana i Reala.

Brazilci važe za jednog od glavnih favorita na ovom Svetskom prvenstvu. Titeova četa je do sada odigrala četiri utakmice - savladala je Srbiju (2:0), pa Švajcarsku (1:0), izgubila od Kameruna (0:1), pa demolirala Južnu Koreju (4:1).

U četvrtfinalu igraće protiv Hrvatske, a ako eliminiše "kockaste" protivnik u borbi za finale biće pobednik meča Argentina - Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading