ČISTA EMOCIJA: Ispovest brazilske zvezde zbog koje bi i KAMEN ZAPLAKAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš!

ČISTA EMOCIJA: Ispovest brazilske zvezde zbog koje bi i KAMEN ZAPLAKAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rišarlison, fudbalska reprezentacija Brazila

Fudbalska reprezentacija Brazila jedan je od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru.

Brazilci igraju fenomenalno, pa su posle prvog mesta u grupi (ispred Švajcarske, Kameruna i Srbije), održali čas fudbala Južnoj Koreji u osmini finala (4:1) i zakazali meč protiv Hrvatske u četvrtfinalu (petak, 16.00).

Odličan utisak ostavila je Titeova četa, a jedna od centralnih figura na ovom takmičenju do sada je Rišarlison.

Upravo je napadač i zvezda brazilske reprezentacije imao priliku da upozna svog idola iz detinjstva. Rišarlison je dobio šansu da razgovara sa legendarnim Ronaldom, te da u svojoj ispovesti, koja tera suze na oči, kako njemu tako i gledaocima, iskaže poštovanje svom heroju.

Bio sam emotivan kad sam te video. ti si moj idol, kao Nejmar. Za mene, ti si inspiracija otkad sam bio dete - rekao je Rišarlison i potom dodao:

- Zadovoljstvo je što si ovde, podstičeš nas sve na terenu. Kad videm tebe, kaku, Kofu, Roberta Karlosa, svi kako navijate za nas, to baš motiviše.

 

 

Jako emotivan trenutak posle kog Rišarlison nije mogao da sakrije suze.

Rišarlison je do sada odigrao 41 utakmicu za reprezentaciju Brazila i uspeo je da postigne 20 pogodaka, a ovog leta je iz Evertona prešao u Totenhem u transferu vrednom 58 miliona evra. Tokom karijere nastupao je još i za brazilske timove Amerika i Fluminense, kao i za Votford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading