POKUŠAVAMO DA ISPRAVIMO GLUPOSTI KOJE STE NAM OSTAVILI PRE 11 GODINA! Vučić o napadima Rade Trajković i Srđana Milivojevića: Vi nam držite moralne pridike?

Autor:

Vesti

24.11.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije obraća se građanima nakon dogovora u Briselu

POKUŠAVAMO DA ISPRAVIMO GLUPOSTI KOJE STE NAM OSTAVILI PRE  11 GODINA! Vučić o napadima Rade Trajković i Srđana Milivojevića: Vi nam držite moralne pridike?

Foto: TANJUG/M. Milivojević

Aleksandar Vučić je govorio o napadima od strane Rade Trajković koja je rekla da je kancelarija za registraciju i preregistranje tablica u Raški zatvorena, kao i Srđana Milivojevića koji je na Tviteru objavio pitanje "da li i danas ima nekog atentata".

- O nečemu govori žena koja bi želela da bude Kurtijev izbor sa svega 1% dobijenih glasova, da menja ustav Kosova, da vojsku Kosova legitimizuje, da se ukine srpski jezik, koja je govorila da su tablice potpuno nevažno pitanje - rekao je predsednik.

- Znate li o kom sporazumu govorimo, trebalo je da imamo tablice još 2011. godine sporazumom koji je potpisao Borko Stefanović! Ne ja, ne Dačić! -

Vućić je istakao da se nalazimo u teškoj situaciji, ali da uvek ima onih koji Srbiju napadaju.

- Borim se i rukama i nogama da sačuvam nešto što je nemoguće sačuvati, što je još 2011. predato, i kao što vidite uspevam u tome,uspevamo i da nastavimo da se borimo u bukvalno nemogućoj situaciji - kazao je i dodao:

- Vi koji ste protiv svake odluke Srbije, koji kriminalizujete Srbe sa severa, vi držite moralne pridike, zamislite, uspeli smo da kupimo još godinu dana vremena. Mi 11 godina posle gluposti koju ste nam ostavili  pokušavamo i uspevamo nešto da popravimo i još mi držite pridike!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading