PIKSI, SREĆNO - VERUJEM U SRBIJU: Predsednik Vučić poslao MOĆNU poruku pred meč sa Brazilom

Autor:

Sport

24.11.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije poželeo sreću "Orlovima" pred prvi meč u Kataru.

PIKSI, SREĆNO - VERUJEM U SRBIJU: Predsednik Vučić poslao MOĆNU poruku pred meč sa Brazilom

Foto: Starsport, Tanjkug/M. Milivojević

Večeras od 20 časova sastaju se Srbija i Brazil, a svoja očekivanja od mundijalske premijere izneo je i prvi čovek naše zemlje Aleksandar Vučić.

Predsednik je razgovarao sa selektorom Draganom Stojkovićen Piksijem poželevši mu sreću, a naciju je pozvao da bodri i ostane uz "Orlove" do kraja Svetskog prvenstva, bez obzira na ishod večerašnjeg okršaja sa petostrukim svetskim šampionom.

- Večeras, što bi Mile rekao, i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, na Kosovu, ali i braća Makedonci - svi će navijati za Srbiju! Ja sam se čuo sa selektorom Stojkovićem, poželeo sam mu sreću. Pa, kako bude, bićemo svih 270 minuta uz njih, bilo da pobedili ili izgubili - počeo je Vučić na konferenciji za medije, a potom je dodao:

- Hvala im na svemu, verujemo u njih, zahvalnost i na trudu i odricanju. Odvojili su se od porodica kako bi se borili za svoju državu. Crvenu, plavu i belu zastavu, barjak, nosićemo svi večeras. Ja ću jedno kratko vreme provesti sa našim vojnicima, a fudbal - ne želim da malerišem - podvukao je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, pre okršaja "Orlova" i "Selesaaa" igra se okršaj Švajcarske i Kameruna u okviru naše grupe G, a dešavanja iz Katara možete pratiti uživo na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading