KURTIJEVA MILJENICA NASTAVLJA NAPADE NA NAŠ NAROD: Srbi maskirani i naoružani vrše teror! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.12.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković je dotakla dno novom izjavom.

KURTIJEVA MILJENICA NASTAVLJA NAPADE NA NAŠ NAROD: Srbi maskirani i naoružani vrše teror! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

Rada Trajković

Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije i miljenica premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, na tajkunskoj televiziji N1 nastavila je da obavlja prljavi posao za Kurtija.

– Mislim da građani srpske nacionalnosti imaju mnogo razloga za strah. Pre svega imaju razloga zato što se, po prvi put od dolaska na vlast Vučića, oni u kontinuitetu boje svojih. Jer ovi koji su na barikadama, oni ih silom dovode, po naredbi ih dovode, oni imaju navučene maske, ljudi koji su naoružani kriju svoj identitet, kontrolišu funkcionisanje srpske zajednice u smislu disciplinovanja njihovog ponašanja – kazala je ona.

 

 

Trajković je ovim poručila da su Srbi ti koji maskirani i naoružani sprovode teror, a ne Kurtijevi jurišnici koji danima maltretiraju i hapse srpski narod!

Podsetimo, Srbi na severu KiM počeli su da se okupljaju i postavljaju barikade nakon što je juče uhapšen Dejan Pantić, prva žrtva Kurtijeve odmazde zbog napuštanja institucija od strane Srba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading