OLIVEROVA UDOVICA U SKOCKANOM IZDANJU PRED STUDENTIMA: Održala predavanje, posle nasmejana pozirala (FOTO)

Autor:

Vesti

23.12.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Popović Ivanović je juče bila jedan od govornika na Fakultetu političkih nauka, gde se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji.

OLIVEROVA UDOVICA U SKOCKANOM IZDANJU PRED STUDENTIMA: Održala predavanje, posle nasmejana pozirala (FOTO)

Foto: Instagram/milena_bogdan

Milena Popović, udovica pokojnog političara s Kosova Olivera Ivanovića, nedavno je imenovana za državnu sekretarku u Ministarstvu turizma i omladine, i od tada sudeći po njenim objavama jako je aktivna na svojoj novoj dužnosti.

Milena redovno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, a u proteklom periodu, u skladu sa novim imenovanjem, pojavljivala se u svedenim kombinacijama i odelima, koji su davali jednu ozbiljnost i odmerenost njenoj pojavi.

Međutim, Ivanovićeva udovica je juče bila jedan od govornika na FPN, a pred studentima se pojavila u smelom izdanju, tačnije u - mini suknji.

Na fotografijama koje je Popovićeva objavila na svom Instagram nalogu vidi se da je na predavanje došla obučena u kožni crni blejzer, belu bluzu i crnu, poprilično kratku suknju.

Kako je navela na Instagramu, Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih CEDEM, u saradnji sa Fakultetom političkih nauka, a uz podršku Ministarstva prosvete, Ministarstva turizma i omladine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Kancelarije mladih grada Beograda organizovao je juče Studentski privredni forum.

- Bila mi je čast i zadovoljstvo da se obratim mladim ljudima koji su inicirali i realizovali ovaj projekat. Mladost pokreće svet - navela je Popovićeva uz fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
KAYA

23.12.2022 17:06

Super što je žena ozbiljno shvatil svoju dužnost i što je angažovana. Ali molim Vas dokle će te je zvati "udovicom". Žena ima ime i prezime, karijeru, obrazovanje i svoj poziv. Zovite je po nekom zvanju koje ima u ministarstvu. Žena je slobodna. Prestanite sa tim udovica!

Moza

23.12.2022 18:48

@KAYA - Slažem se, dosta više licemerja. Pustite ženu na miru da živi. Ko je u toj koži zna ko nije neka ćuti i ne sudi

Mirta

23.12.2022 19:04

Činjenica da je onakav čovek ( u najboljem smislu te reči) izabrao ovakvu osobu za suprugu, pri tome napuštajući svoju porodicu, NIKADA mi neće biti jasna.

Vizionar

23.12.2022 21:44

@Mirta - Znaci da je zena bila vredna njegove ljubavi i zrtve. Samo neko ko nije istinski voleo to ne moze razumjeti.