SKANDALOZNI NAPAD IZ ZAGREBA NA DRŽVANI VRH SRBIJE: Sramna naslovnica nedeljnika - prevazišli su sami sebe (FOTO)

Autor:

Vesti

19.12.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je smo jedan u nizu jezivih pokušaja da se Hrvati "našale" sa "Olujom" i nešim državnim vrhom.

SKANDALOZNI NAPAD IZ ZAGREBA NA DRŽVANI VRH SRBIJE: Sramna naslovnica nedeljnika - prevazišli su sami sebe (FOTO)

Foto: Printcreen

Nalsovna strana hrvatskog nedeljnika

Osvanula je sramna naslovnica jednog zagrebačkog nedeljnika kojom se Hrvati još jednom brutalno podsmevaju na račun državnog vrha i akcije "Oluja" kojim je naš narod počišćen sa njihovih prostora.

Naime, na naslovnoj strani je karikatura koja prikazuje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji upravlja traktorom i svoju Vladu provozi u traktorskoj prikolici pored znaka putokaznog za Beograd.

Kako nisu mislili da je "crtež" dovoljno sraman, na naslovnici se našla i rečenica kojom su uvredili svakog Srbina izbeglog iz Hrvatske, ali i svakog onog koji je stasao u Srbiji. Ta gnusna rečenica glasi: "Srećan put, traktoristi".

Republika

Foto: Printcreen

Naslovna strana hrvatskog nedeljnika

Ovo je smo jedan u nizu jezivih pokušaja da se Hrvati "našale" sa "Olujom" i da nas podsete na bolove koje smo već podneli i koji su se duboko urezali.

Pored toga srpski narod pokušava da nastavi dalje bez mržnje, a to je nabolje pokazano prilikom trajanja Svetskog prvenstva u Kataru kada je veliki broj Srba navijao za reprezentaciju Hrvatske i to nije krio.

Dok su naši društvenim mrežama delili snimke kako slave treće mesto koje su komšije osvojile, njihovi fudbaleri su se radovali pevajući antisrpske pesme.

Kako je portal Republika.rs već pisao, Marcelo Brozović i Dejan Lovren veselili su se u kafiću veziste Intera gurajući Srbima "direktno prst u oko", a snimak je okačen na Fejsbuku.

Nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, pred blizu 100 hiljada ljudi, Hrvati su se radovali uz Tompsonove pesme, a Lovren i Brozović su u jednom momentu vikali - "Za dom spremni".

Koliko duboko može biti usađena mržnja u glavama Hrvata i koliko ne mogu da je iščupaju iz srca se još jednom pokazalo sada kada, umesto da se pozabave "svojim dvorištem" i reše političku situaciju, bave se našim državnim vrhom i to na podmukao način vređajući svakog građanina Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Kole

19.12.2022 14:42

Sve dok samo objavljujete,a ništa ne radite u praksi ovim Bolesnicima preko Dunava,uvek će oni potcenjivati sve što je srpsko i roda srpsoga! Jer i to što su ti bolesnici uradili da Srbe iz Krajine oteraju u tome su im Srbi i pomogli. Jer je Krajina bila sa tadašnjom populacijom više Srpska, nego Kosovo i Metohija! E sada kada Srbija ponovo glavu ne može da digne od zapada,pa šta očekujete od "BOLESNIH BOLESNIKA"! SRBIJA AKO JE PAMETNA NEKA SE RADUJE ŠTO JE NE PRIMAJU U EU,JER ĆE OVI BOLESNICI NESTATI U SVOJOJ ZLOBI SAMOUNIŠTENJEM! NEKA POKAŽU BROJ STANOVNIKA,A JOŠ SADA KADA OD PRVOG JANUARA POČNE DA SE PRAKTIKUJE NJIHOV ULAZAK U ŠENGEN! PA ČEMO ONDA VIDETI ŠTA ZNAČI TRAJNI ODLAZAK IZ BOLESNE NJIHOVE! BOG RADI SVE PO ZASLUZI!

Vesna

19.12.2022 20:31

Oni su stvarno nesretni do bola. U svoje dvoriste ne mogu da gledaju a tudjeg se plase.Siroti mali hrcki.Jos ce oni videti sta ce ih snaci.

vajar

19.12.2022 20:55

treba im zahvaliti sto nas non stop podsecaju na njihovu mrznju