DIVNO JE GLEDATI IZ VAZDUHA ZEMLJU ZA KOJU SE BORITE: Vučić na putu za Mađarsku - podelio snimke iz aviona (FOTO)

Autor:

Vesti

15.12.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u radnoj poseti Mađarskoj.

DIVNO JE GLEDATI IZ VAZDUHA ZEMLJU ZA KOJU SE BORITE: Vučić na putu za Mađarsku - podelio snimke iz aviona (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz aviona na putu ka Mađarskoj.

- Iznad vojvođanskih polja, na putu za Mađarsku. Mnogo teških obaveza narednih dana, ali je divno gledati i iz vazduha zemlju za koju se borite i koju volite najviše na svetu - naveo je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

 

 

Kako je dodao predsednik navodeći u čemu sve uživa, uz neizbežne gumene bombone, postao je najveći potrošač i čokoladica sa malinom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u radnoj poseti Mađarskoj tokom koje će se sastati sa predsednicom Katalin Novak.

Programom posete predviđen je obilazak privremenih graničnih barijera i razgovor sa predstavnicima različitih graničnih službi Mađarske, saopštila je pres služba predsednika.

Obraćanje zvaničnika očekuje se u 11.45 sati, posle čega će uslediti prezentacija tehničkih uređaja i opreme.

Da podsetimo, predsednica Mađarske je posetila Srbiju u septembru ove godine.

Inače, Vlada Srbije održaće večeras u 20 časova sednicu na kojoj će i zvanično biti usvojen zahtev Beograda da se po slovu Rezolucije SB UN 1244 od Kfora zatraži povratak naše vojske i policije na Kosovo i Metohiju.

Prema nezvaničnim informacijama, kabinet bi trebalo da zaseda u Palati  "Srbija", a biće prisutan i predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik će se obratiti večeras javnosti u 21 sat na Radio televiziji Srbije.

Govoriće o sadržini svog razgovora sa izaslanikom predsednika SAD Gabrijelom Eskobarom i komesarom EU za dijalog između Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Predsednik će saopštiti koji su dalji koraci u napetoj diplomatskoj borbi za Kosovo i Metohiju, a govoriće i o ekonomskim izazovima u dolazećoj 2023. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading