PRST U OKO SRBIMA KOJI SU NAVIJALI ZA HRVATSKU! Lovren i Brozović grmeli ZA DOM SPREMNI - užasan gest "Vatrenih" posle dočeka u Zagrebu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska potresena skandalom - čeka se reakcija HNS.

PRST U OKO SRBIMA KOJI SU NAVIJALI ZA HRVATSKU! Lovren i Brozović grmeli ZA DOM SPREMNI - užasan gest "Vatrenih" posle dočeka u Zagrebu! (VIDEO)

Foto: Facebook/EpicBrozo Caffe Bar

Ljubitelji fudbala širom Srbije hvalili su se na društvenim mrežama podrškom reprezentaciji Hrvatske na Mundijalu u Kataru, a "Kockasti" treće mesto nisu mogli da proslave bez antisrpskih pesama.

Marcelo Brozović i Dejan Lovren veselili su se u kafiću veziste Intera, a snimak je okačen na Fejsbuku.

Nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, pred blizu 100 hiljada ljudi, Hrvati su se radovali uz Tompsonove pesme, a Lovren i Brozović su u jednom momentu vikali - "Za dom spremni".

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu.

 

 

Čeka se reakcija hrvatskog saveza, a da li će reprezentativci snositi sankcije zbog veličanja ustaštva videćemo narednih dana.

Podsetimo, "Vatreni" su do bronze stigli pobedom nad Marokom, a prethodno ih je u polufinalu eliminisala Argentina (3:0), koja je osvojila Boginju u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
GNJIDE I HIJENE

19.12.2022 12:16

CETNICI ,USTASI ISTO ZLO. VELIKO.

Ozren

19.12.2022 12:21

Za Hrvate je mogao navijati samo srpski izdajnik ili psihopata!!!???

Srbin

19.12.2022 12:32

Kad se gospoda hrvati izvine za sva zlodela učinjena nama srbima i kada prestanu da se diče ustaštvom, mogu da razmislim da za njih navijam u sportu ili nečem drugom.

zivorad

19.12.2022 12:49

mislte, glupim srbima? ako, tako budalama i treba, pa neka opet navijaju za ustase. pameti definitivno nema.