SCENARIO IZ ŠPANSKE SERIJE: Vedetu Hrvarske žena varala sa drvosečom! Uhvačena na njegovim golim grudima (FOTO)

Autor:

Sport

10.12.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevara o kojoj je brujala planeta.

SCENARIO IZ ŠPANSKE SERIJE: Vedetu Hrvarske žena varala sa drvosečom! Uhvačena na njegovim golim grudima (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski defanzivac Dejan Lovren ima sezonu za pamćenje u dresu Zenita i reprezentacije sa kojom mu predstoji polufinale Svetskog prvenstva u Kataru. Vatrenima će protivnik za plasman u veliko finale biti Argentina predvođena Leo Mesijem (utorak 20.00).

Međutim, ne tako davno, momak iz Zenice je prolazio kroz izuzetno težak period u životu.

Naime, tadašnji štoper Liverpula je propustio Evropsko prvenstvo 2016. godne, verovali ili ne, zbog prevare supruge Anite! Bračnim problemima kumovao je tada 25-godišnji drvoseča Dario Torbić, Anitina simpatija iz mlađih dana. Da stavar bude još gora, priča je dospela u medije.

Britanski tabloidi su objavili fotografiju gospođe Lovren kako razgolićena u krevetu leži na grudima svog ljubavnika.

 

 

Zanimljivo je da se njih troje znaju odavno. Lovren i Torbić znaju se dosta dugo, a Anita se obojici dopala. Ona je sa 16 godina odabrala Dejana koji tada nije bio poznat fudbaler.

Lovren je odustao od razvoda, želeo je po svaku cenu da izvuče brak iz krize, pa je rešio da propusti Evropsko prvenstvo kako bi izgladio odnos sa suprugom. Ispostavilo se da je to bila dobra odluka. Čim je rešio probleme u privatnom životu karijera mu je krenula uzlaznom putanjom.

Zenit mu je ponudio astronomski ugovor koji je prihvatio, a svojim zalaganjem zaradio je kapitensku traku i simpatije navijača kluba is Sankt Peterburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading