OKONČANA TALAČKA KRIZA U NEMAČKOJ! Otmičar ubio svoju MAJKU! (FOTO)

Autor:

Svet

10.12.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački mediji preneli su da je u subotu ujutru policija evakuisala tržni centar u nemačkom gradu Drezdenu, zbog izveštaja da naoružani muškarac drži taoce.

OKONČANA TALAČKA KRIZA U NEMAČKOJ! Otmičar ubio svoju MAJKU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Neidentifikovani muškarac ubio je jednu ženu, potom pucao u prostorije radio Drezdena, a zatim pobegao u tržni centar u tom gradu, gde je uzeo taoce. Policija je posle duže blokade upala u tržni centar i uhapsila napadača. On je povređen prilikom te akcije, a kupci koji su bili taoci su prošli bez povreda.

Počinilac je upao u jednu od radnji tržnog centra Altmarkgaleri u centru Drezdena, navode nemački mediji.

 

 

Muškarac (40) za koga se sumnja da je jutros ubio svoju majku (70), posle tog zločina naoružan se uputio ka prostorijama radio Drezdena. Pucao je kroz ulazna vrata te stanice, ali nije uspeo da se probije u unutrašnjost prostorija.

Kada su zaposleni pozvali policiju, napadač je automobilom pobegao ka centru grada i zaustavio se u tržnom centru koji je udaljen oko kilometar od radio stanice.

 

 

Tu je ušao u prodavnicu u suterenu tržnog centra, gde je zarobio zaposlene i kupce. Policija je uspela da ga savlada i privede.

Kako se može videti na fotografijama, ispred tržnog centra je kordon policije, a mediji navode i da je veliko prisustvo policije prisutno u tržnom centru, gde je velika oblast ograđena.

Nemački list Bild javio je da je napadač ubio najmanje jednu osobu, ali policija je odbila da potvrdi bilo kakvu smrt.

Kako navodi Bild, naoružani muškarac usmrtio je sedamdesetogodišnju ženu, te da je potom odjurio do radio-stanice, pucajući sve vreme iz pištolja oko sebe. Potom se sakrio u apoteku i tu drži taoce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading