Upao na teren da ZAPROSI MESIJA, pa SLOMIO NOGU! Dolazi iz LUDE PORODICE, majka i bivša devojka pravile SLIČNE SKANDALE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena desila se tokom meča Argentine i Holandije.

Upao na teren da ZAPROSI MESIJA, pa SLOMIO NOGU! Dolazi iz LUDE PORODICE, majka i bivša devojka pravile SLIČNE SKANDALE! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vitali Zdorovetski

Šta se sve dešavalo na meču Argentine i Holandije teško je i prepričati.

"Gaučosi" su dugo vodili sa 2:0 golovima Moline i Mesija, Veghorst je sa dva pogotka vratio "lale" u meč, Emilijano Martinez je izrastao u heroja u penal seriji, na tribinama je preminuo novinar, a posle meča su golman i kapiten Argentine ušli u oštar sukob sa nekim iz Holandije, ispostaviće se da je u pitanju selektor Luj van Gal.

Ipak, priča koja je možda čak zasenila sve ove desila se u toku samog meča.

Poznati jutjuber, Vitali Zdorovetski, utrčao je u teren i uspeo je da na kratko prekine utakmicu.

Razlog zbog kog je završio na terenu bio je nestvaran - Vitali je želeo da zaprosi Lionela Mesija, a imao je čak i spreman prsten!

 

 

Umesto prosidbe, njega je obezbeđenje iznelo sa stadiona, a Vitali je prilikom utrčavanja uspeo da polomi nogu!

Nije jutjuber jedini iz porodice Zdorovetski koji je imao slične egzibicije. Njegova majka Elena ostala je upamćena kada je utrčala na teren na kriket finalu svetskog kupa, a svi ćete se rado setiti i bivše Vitalijeve devojke.

 

 

U pitanju je Kinsi Volanski koja je utrčala na teren na finalu Lige šampiona 2019. godine, kada su se Liverpul i Totenhem borili za titulu i na taj način postala svetska megazvezda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kinsi Volanski

Kakva kazna očekuje Vitalija zbog ovoga nije poznato, ali jedno je sigurno, familija Zdorovetski iz dana u dan i događaja u događaj nastavlja da iznenađuje i šokira javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading