HOROR U KATARU: Novinar PREMINUO na stadionu tokom četvrtfinala, njegov brat tvrdi DA JE UBIJEN! Detalj pred smrt LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Sport

10.12.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je u centru LGBT skandala!

HOROR U KATARU: Novinar PREMINUO na stadionu tokom četvrtfinala, njegov brat tvrdi DA JE UBIJEN! Detalj pred smrt LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: printscreen/youtube.com

Grant Val

Velika drama viđena je na terenu tokom utakmice Holandije i Argentine u kojoj su Mesi i ekipa slavili posle penala, ali još veći haos desio se na tribinama tokom tog istog meča.

Američki novinar Grant Val, koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je pokušao uđe na meč SP u Kataru sa majicom koja nosi LGBT poruke, misteriozno je preminuo za vreme ovog susreta.

Četrdesetosmogodišnji Val, koji je pokrivao fudbal na ovom Mundijalu za CBS sports, NBC njuz, a koji je ranije radio za Sports ilustrejted, bio je zdrav, pre nego je kolabirao ovog petka.

Sve ovo bacilo je sumnju na njegovu smrt, a Grantov brat, koji je pripadnik LGBT zajednice, istakao je da smatra da je po sredi ubistvo!

- Ja sam razlog zbog kojeg je nosio majcu sa LGBT zastavom na Svetskom kupu. Ne verujem da je moj brat tek tako preminuo, verujem da je ubijen - istakao je on. Kolega Granta Vala istakao je daje samo nekoliko minuta pre smrti Grant radio na svom lap top, da su se šalili i smejali zajedno. 

Detalj koji ledi krv u žilama je rečenica kojom je Grant neposredno pred smrt najavio u jednoj emisiji da bi scenario mogao da bude baš ovakav.

- Telo mi je popustilo, veliki stres i mnogo napora mogu to da ti urade. Poslednih deset dana je utisak meč Sjedinjene Američke Države - Holandija. Osećam veliki pritisak i nelagodnost u grudima u poslednje vreme - istakao je Val i dodao: 

-Išao sam kod lekara. Rekli su mi da nemam kovid, i da je verovatno reč o bronhititsu. Dali su mi antibiotike i sirup i već seosećam malo bolje. Ipak, još uvek nisam dobro.

Da li je po sredi tragedija ili ubistvo odrediće dalja istraga ako je bude bilo, a javnost je o smrti Granta Vala obavestio njegov agent, Tim Skanal, koji je informaciju preneo Njujork Tajmsu.

Prisutni američki novinari primetili su kako se Val samo povukao na svoje sedište tokom meča Argentina - Holandija. Hitna pomoć je brzo stigla, ali su kasnije samo konstatovali smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading