DŽUKAČKO PONAŠANJE HEROJA ARGENTINE: Krenuo u OBRAČUN sa Holanđanima uz JEZIVE PSOVKE! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao je negativan primer svima oko sebe.

DŽUKAČKO PONAŠANJE HEROJA ARGENTINE: Krenuo u OBRAČUN sa Holanđanima uz JEZIVE PSOVKE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Emilijano Martinez na meču Holandija - Argentina

Fudbalske reprezentacije Argentine i Holandije odigrale su verovatno najdramatičniji meč na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dugo su Argentinci vodili sa 2:0 golovima Moline i Mesija, ali je Veghorst u foto-finišu uspeo da donese Holanđanima produžetke u kojima je jedan novinar na tribini izgubio život!

Posle penala "gaučosi" su slavili, a u heroja je izrastao golman Emilijano Martinez. Čuvar mreže Argentine odbranio je penale Van Dajku i Veghorstu, ali je pravi šou napravio po završetku utakmice.

Tokom proslave pobede Martinez se verbalno sukobio sa jednim članom reprezentacije Holandije. On je ljutito prišao klupi "lala" kako bi se obračunao sa nekim, a kamere su sve to snimile.

Je*** sam te dva puta, dva puta sam te je*** ku*vo - dobacivao je Emilijano Martinez nekom od članova reprezentacije Holandije, dok ga je trener golmana "gaučosa" pokušavao smiriti i navodno njegove reči su bile upućene selektoru Luju Van Galu što je pokazao drugi ugao kamere.

 

 

 

 

Martinez je i posle utakmice imao šta da kaže kada je davao izjavu i poručio je da ga je za penale posebno motivisao Luj van Gal koji je pre meča tvrdio da Holanđani imaju prednost ako dođe do jedanaesteraca što se na kraju baš i nije pokazalo tačnim.

- Kada smo došli do penala u glavi mi je bila izjava Van Gala koji je rekao da oni imaju prednost u penalima. Sada treba da začepi svoja usta - poručio je Martinez, te se osvrnuo i na suđenje Antonija Lahoza.

- Nadam se da nam taj čovek više neće suditi na Svetskom prvenstvu. On je baš beskoristan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading