Smrt novinara u Kataru POGODILA LEBRONA: Džejms se OGLASIO posle TRAGEDIJE!

Autor:

Sport

10.12.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao je jaku poruku.

Smrt novinara u Kataru POGODILA LEBRONA: Džejms se OGLASIO posle TRAGEDIJE!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Ogromna tragedija pogodila je svet sporta.

Na Mundijalu u Kataru, tokom četvrtfinalnog meča između Holandije i Argentine, preminuo je američki novinar Grant Val.

Prema jednim navodima on je izgubio život usled zdravstvenih problema izazvanih pritiscima i stresom, a prema drugim, navodima njegovog brata, Grant je ubijen!

Posle njegove smrti oglasio se i jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige, Lebron Džejms. Grant Val bio je jedan od prvih novinara koji je pravio priču sa Lebronom, još dok je bio u tinejdžerskim danima, pa je košarkaš Lejkersa poslao jaku i emotivnu poruku:

Pre svega, moje saučešće njegovoj porodici. Pre nego ne utvrdimo šta se tačno desilo, (ne bih da komentarišem okolnosti njegove smrti). Jako sam ponosan na Granta, i tekst koji je napisao o meni kada sam bio tinejdžer. Bilo je zaista kul. Proveo je mnogo vremena u mom gradu Akronu,  kada je pisao tu priču. Kada god bih ga video, setio bih se sebe kao tinejdžera. Ovo je tragedija i veliki gubitak. Želim njegovoj porodici sve najbolje i neka počiva u miru i raju - istakao je Lebon.

 

 

Četrdesetosmogodišnji Val, koji je pokrivao fudbal na ovom Mundijalu za CBS sports, NBC njuz, a koji je ranije radio za Sports ilustrejted, bio je zdrav, pre nego je kolabirao ovog petka. On se pred start Mundijala našao u centru pažnje javnosti kada se u Kataru pojavio sa majicom podrške LGBT populaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading