OVO MU NIJE TREBALO: Zet fudbalera Reala pokušao puč u Nemačkoj da bi vodio lanac KANTINA! (FOTO)

Autor:

Sport

10.12.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plan mu je lako osujećen.

OVO MU NIJE TREBALO: Zet fudbalera Reala pokušao puč u Nemačkoj da bi vodio lanac KANTINA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Među uhapšenima za pokušaj puča u Nemačkoj je i tast Davida Alabe, fudbalera Real Madrida i reprezentacije Austrije, prenosi Bild. Privedeno je 25 osoba, od kojih su 22 članovi ekstremističke organizacije "Građani Rajha", dok su ostali troje sledbenici iste ideologije.

Iza rešetaka se našao i čuveni kuvar Frank Hepner (62), čiji je zet David Alaba. Hepner je uhapšen u poznatom austrijskom zimovalištu Kicbilu, gde drži restoran.

 

 

Policija veruje da je Hepner visokopozicionirani član vojnog krila grupe Rajhsburger, čija je ideja da svrgne aktuelnu vlast i postavi tamošnju kraljevsku porodicu na čelo Nemačke.

Navodno, plan je bio da Hepner bude vodi kantine širom "nove Nemačke".

Podsetimo, David Alaba je u Real Madrid stigao kao slobodan igrač 2021. godine nakon što mu je istekao ugovor sa Bajernom, a prema nezvaničnim navodima u prestonici Španije godišnje zarađuje oko 12.000.000 evra.

Polivaletni defanzivac je rođen u Beču pre 30 godina, otac mu je poreklom iz Nigerije, dok mu je majka sa Filipina. Ipak, David je odlučio da nastupa za reprezentaciju Austrije. Za popularne "jodlere" upisao je 98 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading