KLOP I LIVERUL U NEVERICI: Superstar Redsa mora na operaciju

Autor:

Sport

10.12.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi maler za klub sa Enfilda.

KLOP I LIVERUL U NEVERICI: Superstar Redsa mora na operaciju

Foto: Tanjug/AP

Roberto Firmino, Jirgen Klop i Mohamed Salah

Krilni fudbaler Liverpula i kolumbijski reprezentativac Luis Dijaz biće u toku dana podvrgnut operaciji. Brzonogi ofanzivac mora pod nož zbog povrede bočnog kolateralnog ligamenta kolena.

 

 

Kolumbijac je dan posle poraza od Arsenala u oktobru išao na pregled magnetnom rezonancom posle čega je utvrđeno da nije potrebna operacija, ali da ga čeka intenzivna fizikalna terapija i pre toga odmor kako bi se koleno oporavilo za početak 2023. godine.

On je uspeo da izdrži 42 minuta pre nego što ga je zamenio Roberto Firmino. Dok je bio na terenu bio je najveća pretnja za Arsenal uz Darvina Nunjeza koga je proigrao za izjednačenje u 34. minutu. Jirgen Klop je odmah posle utakmice izjavio da Dijazovo stanje “nije dobro“, ali je poručio da će pre konačne ocene sačekati ishod specijalističkih pregleda.

Ipak, Dijaz je obnovio povredu tokom mini priprema u Dubaiju gde se Liverpul pirprema za nastavak sezone po završetku Svetskog prvenstva.

Ova vest nije obradovala stručni štab Redsa na čelu sa Jirgenom Klopom. Kako prenose engleski mediji očekuje se da 25-godišnji Kolumbijac bude ponovo na raspolaganju tek u martu 2023. godine.

Luis Dijaz je u Liverpul stigao u januaru ove godine, a njegov transfer iz Porta koštao je 47 miliona evra. Ove sezone je odigrao 12 utakmica u svim takmičenjima, postigao je četiri gola i upisao tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading