STEFAN KRKOBABIĆ UPOZORIO: Zapad drži i Prištinu, ali i mir na Balkanu u istoj šaci!

Autor:

Vesti

20.11.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Krkobabić je izjavio da samo dobro i blagovremeno pritisnuta Priština znači i malo dodatnog mira za region Balkana.

STEFAN KRKOBABIĆ UPOZORIO: Zapad drži i Prištinu, ali i mir na Balkanu u istoj šaci!

Foto: Univerzum HD Media

Stefan Krkobabić

Predsednik poslaničke grupe PUPS Solidarnost i pravda u Skupštini Srbije Stefan Krkobabić izjavio je da "Zapad drži i Prištinu, ali i mir na Balkanu u istoj šaci, a da samo dobro i blagovremeno pritisnuta Priština znači i malo dodatnog mira za region Balkana".

- Sve drugo, pogotovo bezbrojne varijacije na istu političku temu takozvane države Кosovo, liči mi na apsurdno rešavanje balkanske kvadrature kruga, i to 'uz pomoć palidrvaca i slijepog sina Rudjera', kako bi svojevremeno rekao Igor Mandić - izjavio je Кrkobabić povodom iznetog stava predsednika Republike Aleksandra Vučića da "mir zavisi od pritiska Zapada na Prištinu", saopšteno je iz PUPS-a.

Vučić je jutros na TV Prva rekao da "mir zavisi od pritiska zapadnih sila na Prištinu" i da ne veruje u Kurtijev racio.

- Odlaganje ne znači ništa, vi sa tim morate da se suočite. Nisu nam dali šansu. Mi smo spremni za razgovore, ali prosto nam nisu dali šansu - kazao je Vučić.

Aleksandar Vučić je izjavio da se nada da se na Kosovu neće dogoditi rat, ali da to ne zavisi od nas.

- Mi možemo da računamo samo na sebe. Niko nam nije stvarao državu osim nas. Uvek smo imali one koji su mislili da mogu da nam pomognu i odmognu u zavisnosti od njihovih interesa. Srbi su se borili za svoju zemlju, za svoju slobodu. Trudimo se da imamo dobre odnose sa svim zemljama, ali ne možemo da imamo dobre odnose sa onima koji kažu bori se, izgubićeš, ali je bitno da si ostavio srce na terenu - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading