PREMIJERKA ANA BRNABIĆ: Od Aleksandra Vučića naša država brine o sopstvenim interesima (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.11.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čast je biti premijer Srbije dok je na njenom čelu predsednik Vučić - kaže Ana Brnabić.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ: Od Aleksandra Vučića naša država brine o sopstvenim interesima (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/CCTV中国中央电视台

Premijerka Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u intervjuu kinesku CCTV naglasila da od dolaska Aleksandra Vučića na mesto predsednika Srbije naša država brine o sopstvenim interesima.

- Čast je biti premijer Srbije dok je na njenom čelu predsednik Vučić. Privielgija je raditi sa njim rame uz rame. On je pravi lider. Mora se naglasiti da on radi prekovremeno svaki dan i sigurna sam da se nijedan od ovih projekata, pa i onih koje imamo sa Kinom ne bi implementirali - pohvalila je Premijerka predsednika Srbije.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/CCTV中国中央电视台

Ana Brnabić za CCTV

Prema njenim rečima, posebno je teško sada predvoditi zemlju koja je na Evropskom kontinentu, a koja nije prevelika, koja ima sedam miliona ljudi.

- Teško je ovim okolnostima u svetu zaštititi Srbiju. U prošlosti smo imali politiare koji su u suštini bili pod uticajem drugih sila, a tada je na neki način bilo lakše biti na čelnim pozicijama države. To se promenilo već kad je Alksandar Vučić postao premijer, a onda i predsednik - naglašava Brnabićeva i dodaje:

- Sada se prvenstveno brine o ineteresima Srbije i srpskog naroda - ističe Brnabić.

Kako je objasnila ona se fokusira na velike probleme i postavlja prioritete.

- To je moj način rada. Sagledam probleme, analiziram situaciju i onda poređam po prioritetima, pa prionem na posao. To je moj način da obavim sve poslove premijera Srbije -zaključuje Ana Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading