Brnabić: SNS digao Srbiju na noge, ali ČEKA NAS NAJTEŽE VREME DO SADA

Autor:

Vesti

23.10.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić gost je Hit Tvita, emisije na TV Pink, gde komentariše aktuelna dešavanja. Jedan od predloga za koje glasaju gledaoci TV Pink je i 14 godina SNS i rezultati koje je ostvarila vladajuća partija u Srbiji.

Brnabić: SNS digao Srbiju na noge, ali ČEKA NAS NAJTEŽE VREME DO SADA

Foto: TV Pink/printscreen

- Srbija je konačno zemlja koja vodi samostalnu i nezavisnu politiku i to nas je sačuvalo kroz ova krizna vremena i time se najviše ponosim. SNS je podigla Srbiju sa kolena, stavila je na noge i ojačala je i dala građanima samopouzdanje da možemo da pobeđujemo u oblastima u kojima smo do sad mislili da ne možemo da pobedimo. U 10 godina smo duplirali sve, krenuli smo od prosečne plate od 330 evra, a sada će biti do kraja godine više od 700 evra. Imamo jedno samopouzdanje koje nikad nismo imali, ali znamo i da moramo mnogo da radimo - navela je premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je rekla da nas čeka najteže vreme do sada.

- 375 godina miliona evra je bio naš izvoz pre 10 godina, a sada će biti više od dve milijarde i 600 miliona evra. Otvorili smo 50.000 novih radnih mesta. Bili smo jedina stranka koaj je verovala u naše ljude i naš potencijal i obrazovni sistem. Znali smo da to možemo, verovali smo u našu zemlju - navela je Brnabićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aca

23.10.2022 21:00

Ovi samo prete...bice teško bice najteže.

Bumbar

24.10.2022 05:44

Neko ni ne dobija prosečnu platu ili penziju! Još uvek smo na kolenima!