BRUTALAN NAPAD KURTIJEVIH MEDIJA NA MALOLETNU DECU MILANA RADOIČIĆA: Niko od NADLEŽNIH organa nije reagovao?

Autor:

Vesti

06.09.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski mediji pod kontrolom Aljbina Kurtija napala su maloletnu decu potpredsednika Srpske liste.

BRUTALAN NAPAD KURTIJEVIH MEDIJA NA MALOLETNU DECU MILANA RADOIČIĆA: Niko od NADLEŽNIH organa nije reagovao?

Foto: Youtube/ATV

Napad albanskih medija pod kontrolom Aljbina Kurtija na maloletnu decu potpredsednika Srpske lista Milana Radoičića je nastavak progona i crtanje mete na čelo nevine i nedužne dece što je protivzakonito i nedopustivo.

Nakon svih laži, kleveta i montiranih procesa protiv našeg potpredsednika Radoičića sada su Prištini meta čak i maloletna i nevina deca zato što nose prezime Radoičić.

Očigledno kada su u pitanju srpska deca za albanske medije ne važe ni novinarski kodeksi, niti etika ni poštovanje prava deteta.

Najstrašnije od svega što niko od nadležnih organa nije reagovao na ovaj brutalni napad. Ostali su nemi i policija, i tužilaštvo ali i novinarska udruženja, Nezavisna komisija za medije, kao i međunarodne i nevladine organizacije koje se predstavljaju kao borci za poštovanje ljudskih prava.

Srpska lista pruža podršku porodici Radoičić, posebno nedužnoj deci i zahteva da se odgovorni za ovaj sramni i kukavički tekst kazne od strane nadležnih organa a medij koji je ugrozio mir, sigurnost i spokoj dece odmah pozove na odgovornost i zabrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading