VELIKE PROMENE U NEMANJINOJ 11! Poruka iz vrha SNS: Čuli ste predsednika!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink komentarisao je današnju sednicu Predsedništva stranke

VELIKE PROMENE U NEMANJINOJ 11! Poruka iz vrha SNS: Čuli ste predsednika!

Foto: MSP

Vesić je objasnio da će na današnjoj sednici biti predložena imena za funkcije u Parlamentu.

Naša stranka će danas predložiti svoje kandidate za najvažnije funkcije u Parlamentu. Mi ćemo danas predložiti predsednika Skupštine. Opozicija je zadovoljna sa brojem odbronika koje je dobila. Kada bude završeno konstituisanje Skupštine, a to će biti u ponedeljak. E tek onda će da se dobije ime mandatara koji će da pregovara sa strankama. Ja ne znam ko će biti, ali čuli ste predsednika Srbije koji je najavio velike promene u Vladi Srbije - rekao je Goran Vesić gostujući u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić na TV Pink.

Doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda je dodao da je mesto predsednika Skupštine jedna od najznačajnijih funkcija.

Predsednik Skupštine je veoma odgvorna pozicija i jedna od najznačajnijih funkcija. Mislim da je treća ili četvrta po redu funkcija po značaju. Novi saziv Skupštine će biti drugačiji nego prethodni, ovaj put ćemo imati opoziciju.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Vesić

Vesić je rekao da je sasvim izvesno SNS formirati vladu, jer je ta stranka na izborima osvojila 120 poslaničkih mesta.

Dodao je da vreme  “koje dolazi biće izuzetno teško i puno izazova i zbog toga vlada mora biti spremna ko god je bude činio”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading