SINIŠA MI SA BAZENA ŠALJE FOTOGRAFIJU I KAŽE - VIDIŠ KAKO PIŠEM EKSPOZE: Vučić prokomentarisao pisanje tajkunskim medija o budućem premijeru!

Autor:

Vesti

28.07.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje o novoj Vladi Srbiji i novom mandataru.

SINIŠA MI SA BAZENA ŠALJE FOTOGRAFIJU I KAŽE - VIDIŠ KAKO PIŠEM EKSPOZE: Vučić prokomentarisao pisanje tajkunskim medija o budućem premijeru!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Nakon obilaska "Kule Beograd" na Beogradu na vodi, Vučić je prokomentarisao i pisanja pojedinih medija da će ministar finansija Siniša Mali biti budući predsednik vlade.

- Pišu da će Siniša biti mandatar i da već piše ekspoze. A Siniša mi sa bazena šalje fotografiju i kaže - "vidi kako pišem ekspoze" - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje kada će Srbija dobiti novi kabinet u Nemanjinoj 11.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, srpski predsednik je govorio o brojnim aktuelnim temama, između ostalog i o lažnoj aferi "Jovanjica", napadima iz Hrvatske, kao i onome šta Srbiju čeka u budućnosti kada je ekonomija u pitanju u svetlu ukrajinske krize.

Predsednik je nakon obilaska "Kule Beograd" govorio i o situaciji na Kosovu i Metohiji i Jasenovcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading