POLAKO, POLAKO, SVI ĆETE ODGOVARATI! Vladanka Malović reagovala na intervju Jelene Zorić: ODVRATNA JE LAŽ DA JE ANDREJ VUČIĆ POVEZAN SA JOVANJICOM!

Autor:

Vesti

22.07.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefica Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se nakon gostovanja novinarke Jelene Zorić gde je demantovala umešanost Andreja Vučića u aferu "Jovanjica".

POLAKO, POLAKO, SVI ĆETE ODGOVARATI! Vladanka Malović reagovala na intervju Jelene Zorić: ODVRATNA JE LAŽ DA JE ANDREJ VUČIĆ POVEZAN SA JOVANJICOM!

Foto: Tanjug

Malović se tim povodom oglasila na svom Instagram nalogu.

- Naravno da su svi znali da je laž da je Andrej Vučić na bilo koji način povezan sa Jovanjicom, odvratna i jadna laž kao i bezbroj drugih - napisala je Malovićeva i dodala:

- Godinama unazad razni centri moći, ispravnije je reći ološi, pokušavaju da na svaki mogući način bace blato na Aleksandra Vučića i članove njegove porodice. Jedino što ih je oduvek interesovalo je da se predsedniku napravi šteta, da se nekako kriminalizuje i on i njegova porodica, sve samo da Aleksandar Vučić ne bi bio ono što jeste - nezaustavljivi borac koji je od Srbije gubitnika napravio Srbiju koja pobeđuje na svim poljima. Smeta im jak Vučić, jer im smeta jaka Srbija - konstatovala je Malovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Prema njenim rečima, istina ipak nađe put.

 

- Nego, kada ćete svi vi koji ste godinama unazad svesno lagali o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i izmišljali razne gadosti da se izvinite i priznate po čijem nalogu ste sve radili? Polako, ne morate svi odjednom, da ne pravite gužvu, možete jedan po jedan, ima vas mnogo - napisala je Malović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading