VODITELJKA SE KANDIDUJE ZA LIDERA OPOZICIJE?! Ideja Šolakove pulenke: Iskoristiti krizu u svetu i srušiti Vučića! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

14.06.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka na televiziji N1 Nataša Miljković smatra da bi opozicija trebalo da iskoristi krizu u svetu i skine aktuelnu vlast predvođenu predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

VODITELJKA SE KANDIDUJE ZA LIDERA OPOZICIJE?! Ideja Šolakove pulenke: Iskoristiti krizu u svetu i srušiti Vučića! (VIDEO)

Foto: Printscreen/N1

Nataša Miljković je izgleda zaboravila da je novinar, profesionalac, pa se tokom emisije malo zanela i iznela ideju da opozicija treba da iskoristi situaciju u svetu i krizu izazvanu ratom u Ukrajini kako bi skinula s vlasti Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Ili se možda Nataša, udarna igla vlasnika TV N1 Dragana Šolaka, preporučuje za novog lidera opozicije.

- Kome može da raste rejting u narednom periodu, da li vlasti koju čeka ekonomska i energetska kriza, teška zima... ili opoziciji koja to može da iskoristi - konstatovala je Nataša Miljković.

Nije prvi put da Nataša ima ispade ovog tipa, pa je tako nedavno cenzurisala i sprečila glumca i svojevremeno predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da govori loše o Junajted grupi, čiji je vlasnik Dragan Šolak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
VALJAK

14.06.2022 09:34

NATASA TI SI PREMIJER LIGA. GLASAMO ZA TEBE ,BOGINJO ! DOSTA PAMETNA I ELOKVENTA PRAVI LIDER SAMO NAPRED ,SRECNO. PRAVA VELIKA LICNOST !

VALJAK

14.06.2022 09:36

UBEDLJIVO NAJBOLJA VODITELJKA BALKANA ! SARMANTNA ! NATASA TI SI PRAZNIK ZA OCI GLAS ZA DUSU.

glas naroda

14.06.2022 09:43

Steta sto je mnogo malo takvih osoba

Glas Naroda

14.06.2022 09:47

SOLAK POMOGNI Ali BEZ TEORIJE