PALE TEŠKE REČI! PRELEVIĆ OPLEO PO ĐILASU: On je katastrofa za opoziciju!

Autor: Republika

Vesti

13.06.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Skupštine slobodne Srbije Božo Prelević oštro iskritikovao lidera SSP Dragana Đilasa, a što je još neobičnije, to je uradio u intervjuu za medij Nova, koji je do nedavno bio jako naklonjen vođi opozicionog bloka okupljenog u koaliciji Ujedinjeni za pobedu Srbije.

PALE TEŠKE REČI! PRELEVIĆ OPLEO PO ĐILASU: On je katastrofa za opoziciju!

Foto: Tanjug/AP

Da se ne ljube Prelević i Đilas, nije tajna. Upravo je Skupština slobodne Srbija (SsS) izrazila nepoverenje prema Dragana Đilasu, zbog čega je u februaru izašla iz koalicije okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP).

Od tada, Skupština slobodne Srbije "vozila" je u svom pravcu, ne baveći se više likom i delom lidera SSP, jer dosta toga, rečeno je u otvorenom pismu prilikom napuštanja koalicije.

Međutim, prošle nedelje ponovo je počelo Prelevićevo "bockanje" Đilasa, kada je otkrio kako je tekla saradnja sa liderom SSP dok nisu napustili koaliciju.

- Pravimo nešto, a neko se pojavi i to probuši - bile su Prelevićeve reči o tome.

Foto: ST/V.Lukić

Dragan Đilas

Svoje nezadovoljstvo uzrokovano lošim uspehom opozicije na izborima, Prelević je danas iskazao intervjuom na Novoj, u kome je obuhvatio nekoliko tema, ali se najviše istakla ipak ona koja se odnosi na Đilasa.

- Više puta sam rekao da je njegovo delanje, po mom skromnom sudu, za opoziciju katastrofalno. Ne bih se upuštao u razloge i motive takvog delanja jer za to nemam nikakve dokaze. On je vrlo inteligentan i sposoban čovek i to mi je poznato - zaključio je Prelević.

Republika

Foto: Printscreen/Nova

 

 

Ali to nisu bile jedine kritike upućene na račun srpske opozicije, koju je nazvao depresivnom.

Srpska opozicija je u postupku pregrupisavanja.Trenutno je stanje depresivno, ali verujem da se javljaju inicijative koje su usmerene ka snaženju opozicione scene - zaključuje Prelević.

Foto: youtube.com/printscreen

Nebojša Krstić

Ove delove intervjua člana SsS prokomentarisao je za Republiku marketinški stručnjak i analitičar, Nebojša Krstić, u svom stilu:

- Prelević tvrdi da je Đilasovo delovanje za opoziciju katastrofalno. Ja samo mogu Bogu da zahvalim što imamo Prelevića čije je delovanje za opoziciju fantastično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

14.06.2022 04:40

Dobro da ste se najzad setili. Upropastio i pomisao na opoziciju.