Vladeta Janković "zabagovao": VUČIĆ PRVO UVODI, PA NE UVODI SANKCIJE RUSIJI

Autor: Republika

Vesti

12.06.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle izbora jedna priča, a nakon izbora potpuno suprotna. Profesor Vladeta Janković kao da je malo pobrkao ločiće budući da sad navodi da Vučić neće uvesti sankcije Rusiji, iako je pre tri meseca tvrdio suprotno.

Vladeta Janković "zabagovao": VUČIĆ PRVO UVODI, PA NE UVODI SANKCIJE RUSIJI

Foto: Printskrin/N1

Vladeta Janković gostuje na Novom danu

Nedoslednost politike opozicije najbolje se ogleda u stavovima koje zastupaju njeni istaknuti članovi.

Profesor Vladeta Janković koji se "na mišiće" izborio da uđe u Skupštinu Grada Beograda, juče je odbio da predsedava konstitutivnom sednicom iste, što nažalost nije jedini gaf koji je obeležio njegovo pojavljivanje u ova dva dana.

Republika

Foto: Printskrin/N1

Janković rekao da Vučić neće uvesti sankcije

Glasači se dobro sećaju da je pre izbora, Janković bio glasnogovornik toga da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvesti sankcije Rusiji, a koji mesec kasnije, tačnije danas, u gostovanju na N1 u emisiji "Novi dan", samouvereno je izjavio da od toga nema ništa.

I na Tviteru su zapazili ovu nedoslednost, na stranici Detektor laži izdvojeno je šta je Janković tačno rekao krajem marta u Intervjuu za nedeljnik "Vreme", pod nazivom "U raljama odugovlačenja".

Ne verujem da će pre izbora Vučić povući bilo kakav potez, ali uopšte nije isključeno da bi posle izbora mogao podleći jednom od pritisaka kojima je izložen - naveo je Vladeta, a na dodatno pitanje da li se to odnosi na sankcije Rusiji, precizirao:

- Sve ukazuje da će posle izbora morati i to da dođe na red, što će naravno, osim ekonomskih, odnosno energetskih, imati i svoje političke konsekvence.

Danas, Janković je pod izgovorom upućenosti u volju naroda, rekao da to neće biti slučaj.

- Vučić neće izreći sankcije Rusiji, iz drugog razloga, a to je raspoloženje naroda - naveo je Vladeta na N1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marko

12.06.2022 13:16

Vladeta je tek u 9. deceniji zivota naucio da politiku jedne drzave vodi narod koji je svoj suverenitet predao na izborima da u njegovo ime neko odlučuje a ne strane ambasade! Svakako bolje ikad nego nikad!

Brana

12.06.2022 13:27

Dajte ljudi!Ko ovog starca uzima za ozbiljno?Ko moze da komentarise njegove nebuloze i očigledan početak staračkih bolesti poput Alchajmera i Parkinsa?Treba mu pomoći i obezbediti mu stalnu negu u nekom starackom domu a ne da se ovako javno bruka....

Ljiljana

13.06.2022 05:05

Pogubio se više u svojim lažima i izmišljotinama, pa zato i baguje.

Vesna

13.06.2022 09:14

Ja sam mislila da covek sa godinama dobija na pameti.Bila sam u zabludi. Zato neke ljude treba na vreme skloniti da se ne blamiraju.