SINIŠA MALI ČESTITAO VUČIĆU: Predsednik je Srbiju podigao sa kolena, vratio ugled i kredibilitet! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.05.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u Narodnoj skupštini, nakon što je položio zakletvu i tako započeo svoj drugi mandat kao predsednik Srbije.

SINIŠA MALI ČESTITAO VUČIĆU: Predsednik je Srbiju podigao sa kolena, vratio ugled i kredibilitet! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ovim povodom oglasio se ministar finansija Siniša Mali, koji je čestitao Vučiću na onome što nikom drugom nije uspelo - u prvom krugu izbora osvojio je oko 2.245.000 glasova i tako pokazao da je volja naroda ubedljivo na njegovoj strani.

- Predsednik Aleksandar Vučić je svojom politikom i posvećenim radom Srbiju promenio iz korena i podigao je sa kolena, vrativši joj ugled i kredibilitet. Izbori su potvrdili da predsednik uživa snažnu podršku među građanima, jer su sigurni da će naša zemlja, sa njim na čelu, nastaviti da ide putem prosperiteta i napretka u sigurnu i srećnu budućnost.

Dragi prijatelju, želim ti puno sreće i uspeha u daljem radu! Znam koliko se posvećeno, svakodnevno, boriš za našu lepu zemlju! -napisao je Mali na svom zvaničnom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading