ZAPADNI LICEMERI! Federeru i Nadalu OVO NIKADA ne bi uradili: Vrhunska NEPRAVDA prema Đokoviću na Rolan Garosu - MRZE ga zato što je Srbin?

Autor:

Sport

31.05.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred klasik koji svi sa nestrpljenjem čekaju.

ZAPADNI LICEMERI! Federeru i Nadalu OVO NIKADA ne bi uradili: Vrhunska NEPRAVDA prema Đokoviću na Rolan Garosu - MRZE ga zato što je Srbin?

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro pozvao je francusku publiku da ne zviždi Novaku Đokoviću, jer je to kontraproduktivno.

Mekinro je mišljenja da Noleta takav odnos navijača samo dodatno raspaljuje, te bi glasno navijanje protiv njega bila velika greška na "Šatrijeu".

On to radi bolje od bilo koga - poruka je Mekinroa, koji je potom objasnio:

Na mene su zvižduci nekada uticali više negativno nego pozitivno. Sigurno da je bilo trenutaka kada me je to podstaklo, ali Novak to stalno radio, njega to ‘raspali‘. Izuzetan je igrač i osoba.

 

 

Čiveni američki as je uveren da Srbin zaslužuje jednak nivo poštovanja kao Rodžer Federer i Rafael Nadal i da je nepravedno što ga ne dobija.

Želi da bude poštovan na istom nivou (kao Nadal i Federer), i to ga podstiče, ali u istu ruku je nepravedno - jasan je Mekinro, koji je potom zaključio:

Novak zaslužuje da bude – i jeste – poštovan. Mislim da će im se na kraju dana više dopasti nakon što prestane da igra, što je na kraju bio slučaj i sa mnom, pretpostavljam.

Podsećanja radi, 59. Rafole, koji se igra u okviru četvrtfinala Rolan Garosa, zakazan je za 20 časova i 45 minuta, ali lako može doći do odlaganja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realno

31.05.2022 13:30

I mrze ga jer ga vi volite...Koje ste vi budale, cestitam!