POTRES U PARIZU: Nadal OSTAJE bez titule na Rolan Garosu, pehar ide u Novakove ruke?!

Autor:

Sport

27.05.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac uzburkao strasti.

POTRES U PARIZU: Nadal OSTAJE bez titule na Rolan Garosu, pehar ide u Novakove ruke?!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro izjavio je da je srpski teniser Novak Đoković "za dlaku" bliži osvajanju Rolan Garosa od Španca Rafaela Nadala.

Nole i Rafa su do sada prebrodili po tri prepreke u Bulonjskoj šumi.

Ne morate da brinete kada je reč o Rafi na Rolan Garosu, ako gledate njegov rekord, to je potpuno nestvarno. Osvojio ga je 13 puta, sve je samo u tome da li se dobro oseća fizički. Ako je tako, čak i Novak kaže da je on favorit, jer želi da skine pritisak sa sebe. Uvek kažete, 'pobediće onaj drugi'. Nadal je osvajao turnir 13 puta, Novak dva, tako da se pitate ko je favorit ako su obojica zdravi - poručio je Mekinro, koji je potom odao priznanje dvojici velikana na svemu što su uradili tokom karijere.

Znam da ga je Novak prošle godine pobedio u polufinalu, Rafa nije igrao šest meseci. Iznenada, ide Australija i svi kažu da će Novak oboriti rekord tamo i šta se desi? Ne dozvole mu da igra, izbace ga iz zemlje. Rafa Nadal osvoji Australijan open, a da nije igrao šest meseci. Ovi momci su neverovatni. Zadivljujući. Tako da će biti teško pobediti ih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mekinro veruje u Đokovića

Legenda svetskog tenisa se osvrnula na dosadašnji tok Novakove sezone.

Nisam suguran da je Đoković još na najboljem nivou, ali bliži se tome. Novak ima taj način da ovakve situacije pretvara u nešto pozitivno, a to je vrlo teško. Iznenada, izgubi od Alkarasa u Madridu i desi se, šta? Pa onda pobedi u Rimu! Sad izgleda da se Novak Đoković vratio! U 35 godini je u neverovatnoj formi. I sad ako je do prognoze, ako se ja pitam i moram da biram ko bi sad pobedio, dao bih prednost njemu. Ali, tanku, vrlo tanku - zaključio je Džon Mekinro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading