Aleksandar Vučić stigao u Predsedništvo! Načelnik GENERALŠTABA Milan Mojsilović mu predao raport! "Pred vama je teških pet godina"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Vesti

31.05.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas zakletvu za drugi mandat.

Aleksandar Vučić stigao u Predsedništvo! Načelnik GENERALŠTABA Milan Mojsilović mu predao raport! "Pred vama je teških pet godina"! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Posle toga se Aleksandar Vučić uputio u Predsedništvo Srbije, a tamo ga čekaju predstavnici Vojske Srbije i načelnik Generalštaba Milan Mojsilović da mu predaju raport.

Vučić im se obratio:

- Hvala na podršci narodu, ali hvala i vama jer od vas zavisi da li ćemo imati stabilnost. Hvala vam na prethodnih pet godina, ali pred vama je još težih pet godina zbog ovako nestabilne situacije u svetu - rekao je, između ostalog Vučić.

Podsećamo, Aleksandar Vučić položio je danas zakletvu za drugi predsednički mandat.

Aleksandar Vučić je pred prepunom salom položio sledeću zakletvu na Miroslavljevom jevanđelju posle kraćeg obraćanja Ivice Dačića:

"Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i sloboda, poštovanju i odbrani Ustava i zakona, očuvanju mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da ću savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti".

Podsećamo da je Aleksandar Vučić 3. aprila odneo ubedljivu pobedu u prvom krugu redovnih predsednčkih izbora gde je osvojio 2.224.914 glasova građana Srbije koji su imali pravo glasa.

Više slika ispred Predsedništva pogledajte u galeriji ispod:

 

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading