HVALA SRBIJI NA PODRŠCI UKRAJINI! Viktorija Nuland posle razgovora sa Vučićem: Zahvalni smo na posvećenosti regionalnoj stabilnosti!

Autor:

Vesti

09.03.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland zahvalila se Srbiji na podršci Ukrajini tokom razgovora sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

HVALA SRBIJI NA PODRŠCI UKRAJINI! Viktorija Nuland posle razgovora sa Vučićem: Zahvalni smo na posvećenosti regionalnoj stabilnosti!

Foto: Tanjug/AP

Viktorija Nuland

Ona je navela na Tviteru da je sa Vučićem razgovarala o tekućim naporima u rešavanju humanitarne krize i posvećenosti regionalnoj stabilnosti.

Zadovoljstvo mi je što sam razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kako bismo se zahvalili Srbiji na podršci Ukrajini, stalnim naporima u rešavanju humanitarne krize i posvećenosti regionalnoj stabilnosti. Pozdravljamo dobre odnose Srbije sa susedima i dalji napredak na njenom evropskom putu - napisala je Nuland.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

09.03.2022 16:47

Pa zasto Srbiju ne ostave na miru ikad.